Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Flag Counter
Proizvodi

BMV Opruge proizvodi

Opruge i opružni elementi od opružne trake

Dugoročna proizvodnja je imala za potrebu i bavljenje naučnim radom, pa je osnivač i vlasnik preduzeća ujedno i pisac dve tehničke knjige iz oblasti proračuna opruga i kao takav je jedinstven na prostoru bivše državne zajednice. Drugo izdanje knjige OPRUGE II je i dalje korisno i aktuelno  štampano izdanje koje koriste svi, bilo da se radi o studentima, inženjerima tehničke struke ili osobama koje imaju potrebu da se upoznaju pobliže sa oprugama uopšte.

 

 Za potrebe odbrambene industrije u Srbiji firma se bavi skoro od svog osnivanja, dok se osnivač prisutan u namenskoj industriji od 1968. godine na poslovima izrade opruga i tehničke dokumentacije za skoro sva sredstva koja su se tada proizvodila ili remontovala u namenskoj industriji. To nemerljivo iskustvo je danas okosnica uspešnog rešavanja svih zadataka koji se pred nas stave.
Opruge koje izrađujemo su uglavnom proizvedene plastičnom deformacijom okrugle žice na specijalizovanim automatskim mašinama namenjenim samo za tu svrhu. Za najkompleksnije opruge i opružne elemente koristimo CNC multiforming opremu za savijanje opruga koja obezbeđuje veliku preciznost, ponovljivost  zadatog procesa, u pojedinačnoj i u masovnoj serijskoj  proizvodnji. 


 

 Specijalni elementi – osigurači  i opruge namenskih sredstva, spolja i unutar mehanizma.
Magacin raznih materijala, po vrsti i prečniku daju veći stepen sigurnosti prilikom raznih zahteva koji se javljaju u proizvodnim i remontnim procesima pa smo sposobni da odgovorimo na razne upite i da uspešno rešimo probleme kupca.

 

 

 Opruge i opružni elementi visokih zahteva za remont avionskih motora 

 
   

 Specijalna kompresivna opruga namenjena magacinima municije  
 
 Torzione opruge i osovine visoke tačnosti namanjene za remont krilca rakete  
 
 Set opruga namenjenih za proizvodnju i remont unutrašnjih sistema aviona  

 

Podeli na društvenim mrežama